Bakker Metaal
Bakker Metaal
dIENSTEN

De diensten van gebr. Bakker metaal recycling B.V

De diensten van Bakker

Mogelijk kost het uw bedrijf vaak onnodig veel tijd, om naast de kernactiviteiten, zich bezig te houden met afvalstromen van metaal (ferro, non-ferro). Gebr. Bakker Metaal Recycling biedt u totaalconcepten op maat in afvalverwerking en verzorgt de realisatie ervan.

Naast totaalconcepten op maat in afvalverwerking van metaal (ferro, non-ferro) zijn ad-hok of hoog frequente diensten op het gebied van inkoop en verkoop tevens mogelijk.

Gebroeders Bakker Metaal Recycling helpt u verder met:


Plaatsen van containers
Plaatsen van containers
Gebroeders Bakker Metaal Recycling BV is een vooraanstaand bedrijf op het gebied van metaalrecycling, en ze zijn de perfecte keuze voor het plaatsen van containers. Met een solide reputatie in de branche, bieden ze hoogwaardige diensten voor zowel bedrijven als particulieren. Hun containers zijn ontworpen om efficiënt en veilig metaalafval te verzamelen, wat bijdraagt aan een duurzamere toekomst.
In- en verkoop van alle soorten metalen
In- en verkoop van alle soorten metalen
Gebroeders Bakker Metaal Recycling BV is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in de in- en verkoop van alle soorten metalen. Met een rijke geschiedenis en uitgebreide expertise in de metaalindustrie bieden ze klanten een betrouwbare en professionele oplossing voor hun metaalbehoeften.
Inkoop van raffineersloop (machinesloop)
Inkoop van raffineersloop (machinesloop)
Gebroeders Bakker Metaal Recycling BV is een vooraanstaand bedrijf dat gespecialiseerd is in de inkoop van raffineersloop. Met jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de industrie, bieden ze een professionele en betrouwbare oplossing voor bedrijven die raffineersloop willen verkopen

Sloopklussen, slooppanden

Sloopklussen, slooppanden
Gebroeders Bakker Metaal Recycling BV is niet alleen gespecialiseerd in metaalrecycling, maar biedt ook uitstekende sloopdiensten. Met hun ruime ervaring en toegewijde team zijn ze de ideale keuze voor sloopklussen van elke omvang. Of het nu gaat om de sloop van oude gebouwen, industriële installaties, of andere sloopprojecten, Gebroeders Bakker heeft de expertise en middelen om de klus efficiënt en veilig te klaren
Opstellen geroutineerd plan van uw bedrijfsafval
Opstellen geroutineerd plan van uw bedrijfsafval
Gebroeders Bakker Metaal Recycling BV staat bekend om hun expertise in het opstellen van doordachte en geroutineerde plannen voor bedrijfsafvalbeheer, en ze zijn de ideale partner voor bedrijven die streven naar efficiëntie en duurzaamheid. Met jarenlange ervaring begrijpen ze de unieke behoeften van verschillende industrieën en helpen ze bedrijven bij het beheren van hun afvalstromen.
Bij grote vrachten 24-uursservice
Bij grote vrachten 24-uursservice
Gebroeders Bakker Metaal Recycling BV onderscheidt zich door hun toewijding aan klantenservice en biedt een 24-uursservice voor grote vrachten. Of het nu dag of nacht is, ze staan altijd paraat om grote hoeveelheden metalen te verwerken en te recyclen.